Ons aanbod

Let op! Ons aanbod kan iedere dag anders zijn in de winkel. Dit hangt af van drukte en bepaalde periodes in het jaar. Wij hebben ook diverse extra producten rondom de feestdagen. De voorraad in de winkel kan iedere dag verschillen. Het is daarom verstandig om vooraf te bestellen indien u een bepaald product graag wilt.

Groot brood

Brood
Wij bakken brood (zonder iets erop) in wit, bruin en volkoren.

Brood met zaden
Ook bakken wij broden met zaden zoals sesamzaad, maanzaad en volkorenvlokken. We verkopen wit brood met zaden, bruin brood met zaden en grof volkoren.

Meergranen
Meergranen verkopen bij in een lichte, normale en donkere variant.

Vikorn
Wij verkopen Vikorn, Vikorn volkoren en Vikorn vol vezel. Klik hier voor meer over Vikorn.

Zeer donker brood
Toscaans en donker meergranen. Dit is het donkerste brood dat wij bakken.

Moordrechts brood
Wij verkopen Moordrechtse knar in een lichte en donkere variant. Lekker meerzadig brood in een oerbrood vorm.

Speltbrood
Wij bakken diverse soorten Speltbrood. Licht Spelt en Duits Spelt. Duits Spelt is een volkoren Spelt met een beetje desem.

Zoet brood
Wij verkopen heerlijke krentenbroden met en zonder spijs. Een notenkraker is ook een aanrader!

Speciaal brood
Zo nu en dan hebben wij ook speciaal brood. Bezoek onze winkel om het huidige aanbod te bekijken. Wij hebben heerlijke broden zoals meergranen zonnepit, desembollen en glutenvrij brood.

Klein brood

Croissants
Roomboter croissants, kaascroissants, kaasstengels, hamkaascroissant, meegranencroissant, chocoladecroissant en chocosticks.

Stokbrood
Wit, bruin, meergranen, desem, ciabatta, olijvenbrood. Ook hebben wij heerlijk kaasuienbrood, pizzabrood (met of zonder ananas).

Kleine broodjes
Ambachtelijke witte en bruine bolletjes en puntjes en krentenbollen. Nog meer zachte bolletjes zijn: zonnerondjes, maïsbolletjes, kampioentjes, meergranen bolletjes, Toscaantjes en mueslibolletjes. Daarnaast hebben we harde broodjes zoals Kaiser broodjes, pistoletjes (wit, bruin en meergranen), Italiaanse bollen, ciabatta’s, meergranen driehoeken of -bollen en ruitbroodjes (wit en bruin).

Eierkoeken
Naturel of Spelt.

Koeken
Koffiebroodjes, appel- en kersendriehoek, speculaasrondjes, appelrondjes, appelmandje/bol, Moordrechts meisje, amandelbroodje, gevulde koeken/rondo’s, donuts (versierd), kokosmakroon, Groene Hartkoeken. En natuurlijk onze bekende diverse roomboterkoekjes en speculaas.

Hartige broodjes
Saucijzenbroodje, worst-, frikandel-, kroket-, kaasbroodje, pizzabroodje, pittige pistolet.

Banket

Bezoek onze winkel voor het huidige assortiment. Wij hebben diverse lekkernijen zoals moorkoppen, aardbeien- en vruchtenschelpjes, advocaat- en bananensoezen, vlaaipunten, appelgebak, marsepein gebak, tompoucen, roombroodjes, gevulde eierkoeken, mergpijpjes en nog veel meer.

In de winkel hebben wij diverse schnitten met slagroom, marsepein en chocolade. Ook maken wij taarten op bestelling. Wij staan open voor nieuwe ideeën en speciale wensen op bestelling.